FORMULA 1

Column Left

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Maldonado και Lotus στην κορυφή της δεύτερης ημέρας των δοκιμών στη Βαρκελώνη

Formula 1: Maldonado και Lotus στην κορυφή της δεύτερης ημέρας των δοκιμών στη Βαρκελώνη
Ο P. Maldonado με την αναγεννημένη Lotus E22 σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο τη δεύτερη ημέρα των δοκιμών της Βαρκελώνης, αφήνοντας πίσω τους N. Rosberg και K. Raikkonen  

Οι εκπλήξεις συνεχίστηκαν και τη δεύτερη ημέρα των δοκιμών της Formula 1 στην πίστα της Βαρκελώνης, καθώς τη σκυτάλη από τον M. Chilton και την Marussia πήρε ο P. Maldonado.

Ο υπό αμφισβήτηση οδηγός της Lotus σημείωσε τον καλύτερο χρόνο της ημέρας, χρησιμοποιώντας στο τέλος της ημέρας την super sof γόμα των ελαστικών της Pirelli.
Σε απόσταση σχεδόν ενός δευτερόλεπτου, βρέθηκε ο N. Rosberg, ενώ ο τρίτος καλύτερος χρόνος σημειώθηκε από τον K. Raikkonen.
Παρά το γεγονός ότι o S. Vettel πρόσθεσε στο ενεργητικό του 72 γύρους δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από τον έβδομο χρόνο της ημέρας, ενώ το ντεμπούτο του με το μονοθέσιο της McLaren πραγματοποιήσε ο Stoffel Vandoorne, ολοκληρώνοντας 135 γύρους και σημειώνοντας τον ένατο καλύτερο χρόνο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τη δεύτερη ημέρα των δοκιμών της Βαρκελώνης, η Mercedes AMG Petronas δοκίμασε ένα νέο σύστημα εξαγωγής καυσαερίων με σκοπό να αυξήσει την ένταση του ήχου που παράγει ο V6 κινητήρας των 1,6 λίτρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια