FORMULA 1

Column Left

Τρίτη 27 Μαΐου 2014

ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ;


REUTERS/MAX ROSSI

«Ο Φερνάντο Αλόνσο είναι ο καλύτερος οδηγός στον κόσμο, ο οποίος δίνει πάντα το 200% στους αγώνες» δήλωσε ο Λούκα ντι Μοντετζέμολο.
Η Φεράρι αντέδρασε γρήγορα στα επικριτικά σχόλια του Φερνάντο Αλόνσο περί έλλειψης στήριξης προς το πρόσωπό του και ο πρόεδρος των «κόκκινων» έπλεξε το εγκώμιο του Ισπανού δις παγκόσμιου πρωταθλητή της Φόρμουλα Ένα.

«Ο Φερνάντο Αλόνσο είναι ο καλύτερος οδηγός στον κόσμο, ο οποίος δίνει πάντα το 200% στους αγώνες» δήλωσε ο Λούκα ντι Μοντετζέμολο και συμπλήρωσε: «Ξέρει πόσο πολύ βασίζομαι σε αυτόν, ακόμη κι εκτός πίστας, όσον αφορά τη συμβολή του και την ώθηση που δίνει στην ομάδα».
Η δήλωση αυτή του επικεφαλής της «σκουντερία» ήρθε μετά από αυτές που έκανε ο Αλόνσο ενόψει του γκραν πρι του Μονακό. Ο οδηγός της Φεράρι ρωτήθηκε για τα πρόσφατα εγκώμια που δέχθηκε από τον πρόεδρο της Μερτσέντες, Ντίτερ Τσέτσε, στη διάρκεια επίσκεψής του στην Ισπανία.
«Είναι κάποιες φορές παράξενο να βλέπεις καλά σχόλια και εγκώμια από ανθρώπους απ' έξω και το αντίθετο από ανθρώπους που υποτίθεται ότι είναι κοντά σου» σχολίασε ο Ισπανός και συμπλήρωσε: «Μου δίνει κίνητρο και είναι καλό για μένα να βλέπω καλά σχόλια και περίεργο όταν βλέπεις το αντίθετο στους πιο κοντινούς φίλους σου».
Τα σχόλια του Αλόνσο ερμηνεύθηκαν περισσότερο ως κριτική σε ιταλικά και ισπανικά ΜΜΕ παρά σε «αιχμές» για τους ανθρώπους της ομάδας, ενώ ο ίδιος ο Μοντετζέμολο ισχυρίστηκε ότι οι συγκεκριμένες φράσεις του Αλόνσο απομονώθηκαν από τις υπόλοιπες δηλώσεις του.
«Νομίζω πως είναι απίστευτο το ότι υπάρχουν ακόμη κάποιοι που λέγονται ειδικοί, οι οποίοι δεν το καταλαβαίνουν αυτό και πάντα ψάχνουν για μια πολεμική κατάσταση, η οποία απλά δεν υπάρχει» υπογράμμισε ο επικεφαλής της Φεράρι.
Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια