FORMULA 1

Column Left

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Ο BUTTON ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ...

Formula 1: Ενα καλύτερο τέλος για την καριέρα του αναζητά ο Τζέισον Μπάτον
Παρά το γεγονός ότι ο Βρετανός παγκόσμιος πρωταθλητής αποτελεί αυτή τη στιγμή τον γηραιότερο εν ενεργεία οδηγό της Formula 1, η θέλησή του να εξασφαλίσει ένα καλύτερο τέλος για την καριέρα του, ίσως τον οδηγήσει στην απόφαση να συνεχίσει τις προσπάθειες του και την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

«Φυσικά και θέλω να παραμείνω στη F1, η αρχή της φετινής σεζόν δεν αρκεί για να σε κάνει να θες να εγκαταλείψεις. Αν θες να εγκαταλείψεις, τότε θες να το κάνεις όσο βρίσκεσαι ψηλά και αν σου δοθεί η δυνατότητα, τότε συνεχίζεις να αγωνίζεσαι για να φτάσεις σε αυτό το επίπεδο». 
«Το πρόβλημα είναι ότι όταν συμβεί αυτό δεν θες να σταματήσεις, έτσι μπορεί να βρεθείς να αγωνίζεσαι για πολλά χρόνια ακόμα. Όχι δεν αισθάνομαι πως θέλω να σταματήσω στο τέλος αυτής της χρονιάς. Είμαι χαρούμενος με όσα θα έρθουν στο μέλλον και νομίζω ότι θα είναι ιδιαίτερα συναρπαστικά», δήλωσε ο 34χρονος Βρετανός σχετικά με το ενδεχόμενο αποχώρησής του από τη Formula 1 στο τέλος της φετινής σεζόν.
Ο Μπάτον  δεν παρέλειψε να τονίσει ότι η ομάδα της McLaren θα πρέπει να βελτιωθεί σημαντικά μέχρι το τέλος της χρονιάς, καθώς θα είναι πολύ δύσκολο μέσα στον χειμώνα και πριν την έναρξη της επόμενης αγωνιστικής σεζόν να βρεθούν τα 1-2 δευτερόλεπτα που λείπουν από τους χρόνους των μονοθεσίων της βρετανικής ομάδας.
Να υπενθυμίσουμε ότι την επόμενη σεζόν η McLaren θα εφοδιάζεται κινητήρες από τη Honda και όχι από τη Mercedes, γεγονός που ενδεχομένως να βοηθήσει τα μονοθέσια της βρετανικής ομάδας να καλύψουν την απόσταση που τους χωρίζει σήμερα από τους κορυφαίους συνδυασμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια